Notícies

Departament de Comunicació Científica

Des de la seva creació, l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) ha dut a terme una contínua divulgació de la ciència que es realitza en el centre a la societat. L’institut realitza activitats de divulgació com esdeveniments especials d’observació astronòmica, entrevistes per a programes de ràdio i televisió, articles de divulgació en diaris i revistes, fires, exposicions, xerrades de divulgació al públic en general i a les escoles, tallers i cursos.

Respecte a les activitats escolars i tallers, el Departament de Comunicació Científica col·labora amb freqüencia amb mestres i professors, organitzant activitats i xerrades a les institucions acadèmiques sobre els possibles temes espacials que les escoles estiguin treballant.

Per tant, si vostè està interessat en què l’IEEC visiti la seva escola, o si està interessat en coordinar juntament amb l’IEEC conferències i cicles per al públic en general, cursos i tallers, sessions d’astronomia, etc., poseu-vos en contacte amb el Departament de Comunicació Científica per obtenir informació més detallada.

 

Departament de Comunicació Científica
Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)
Email: comunicacio@ieec.cat
Tel: 93 2802088