Treball i Formació

Oportunitats de Treball

Research assistant

Description

INTRODUCCIÓ

L’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya ofereix una posició de reçerca per treballar en redshifts fotomètrics aplicats a experiments cosmològics. El grup de Cosmologia Observacional de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (ICE, IEEC-CSIC) està involucrat en experiments cosmològics capdavanters mundialment per investigar la naturalesa de l’energia fosca, incloent la missió Euclid de l’Agencia Espacial Europea, el Physics of Accelerating Universe Survey, el Dark Energy Survey, el Dark Energy Spectrograph Instrument survey i el  Large Synoptic Survey Telescope survey. En particular, el nostre grup co-lidera la Unitat d’Organització de Redshifts Fotomètrics  del Segment Científic de Terra a Euclid i la reçerca dels redhift fotomètrics a PAUS.

Estem buscant una persona amb experiència en aquest camp per ajudar en aquesta reçerca, especialment per combinar tècniques de agrupament de galàxies per obtenir redshifts fotomètrics i la seva aplicació a lligadures dels paràmetres cosmològics.

TIPUS DE FEINA

La feina és un treball a temps complet. Esperem cobrir aquesta plaça el més aviat possible. La feina és per treballar a l’Institut de Ciències de l’Espai, IEEC-CSIC, situat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona a Cerdanyola del Vallès. El salari és negociable. La feina serà per aproximadament sis mesos i acabarà a finals de desembre del 2017.

CRITERIS DE SELECCIÓ

Busquem candidats motivats  amb bons currículums. Els candidats hauran de tenir una llicenciatura o grau en Físiques. Se necessita experiència treballant en tècniques de agrupment de galàxies i amb redshifts fotomètrics. S’espera que el candidat tingui bons coneixements en programació. És necessari conèixer python. Se necessita un bon domini de l’anglès.

CONTACTE I DATA LÍMIT

Els candidats interessats han d’enviar la seva sol.licitud a Francisco Castander (fjc@ice.cat) incloent un resum dels seus interessos científics i de la reçerca que volen desenvolupar i un CV. A més, s’ha de enviar una carta de recomanació a la mateixa adreça de correu electònic. La data límit per rebre les sol.licituds és el 12 de juliol del 2017. S’espera omplir la feina tan aviat com sigui possible a partir d’aquesta data.