Esdeveniments

Activitats de Divulgació

Jordi Miralda: “L’obra de Ramon Llull: una perspectiva des de la ciència moderna”

Jordi Miralda:
Start
11-17-2016
End
11-17-2016
El pròxim dijous 17 de novembre, la Institució Alfons el Magnànim d València acull la conferència "L’obra de Ramon Llull: una perspectiva des de la ciència moderna" a càrrec de l'investigador ICREA de l'Institut de Ciències del Cosmos (IEEC-UB) Jordi Miralda.

targeta miralda

L’acte tindrà lloc a la sala Gregori Mayans del MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat) a las 19.30 hores. Aquesta serà la primera activitat divulgativa del recentment creat Institut de Ciències Físico-Naturals del Magnànim i estarà presentada pel seu director, Vicent Martínez.

Miralda és un referent en àmbits com l’Astrofísica i la Cosmologia des de principis del anys noranta, quan es va convertir en doctor en Astrofísica per la Universitat de Princeton, Estat Units, estudiant les lents gravitatòries i les estructures de gran escala de l’Univers. Després ha sigut membre postdoctoral de l’Institut d’Astronomia de Cambridge, al Regne Unit, així com a l’Institut d’Estudis Avançats de Princeton. Ha exercit com a professor tant a la Universitat de Pensilvània, entre 1996 i 1999, com a la d’Ohio, entre 2000 i 2005, fins que decidí retornar a Catalunya, on ha treballat a l’Institut de Ciències de l’Espai i, des de 2009, a l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona.