Treball i Formació

Master UB

Màster en Astrofísica, Física de Partícules i Cosmologia

L’objectiu d’aquest màster és proporcionar als estudiants una formació acadèmica avançada en els camps de l’astrofísica, ciències de l’espai, física atòmica, nuclear i de partícules, gravitació i cosmologia. El programa inclou les següents vies:

  •      Astrofísica i Ciències de l’Espai
  •      Física de Partícules i Gravitació

en funció dels mòduls realitzats per l’alumne.

Les matèries s’ensenyen per investigadors doctors amb àmplia experiència docent provenents de tres departaments de la Universitat de Barcelona: Astronomia i Meteorologia (DAM), Estructura i Constituents de la Matèria (DECM) i Física Fonamental (DFF). També es preveuen crèdits per a la participació d’experts externs.

Per a més informació

 


Màster en Radiació de Sincrotró i Acceleradors de Partícules

Aquest Màster ofereix dues línies d’estudi:

  •      Una línia dissenyada per adquirir els coneixements i la pràctica necessària per dur a terme el treball posterior en un sincrotró o altres acceleradors de partícules.
  •      L’altre línia permet adquirir els coneixements i les habilitats per a poder utilitzar aquestes instal · lacions en qualsevol de les línies d’investigació que s’ha desenvolupat.

El Màster està coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona, així com la Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya i Cells-ALBA.

Programa Master UB