Descàrrega del SETI@home

ATENCIÓ: SETI@home està evolucionant cap a una nova versió basada en BOINC (una plataforma genèrica de computació distribuïda), amb el qual es podrà obtenir millors resultats científics i una millor recerca de senyals.
La descàrrega de la versió "clàssica" de SETI@home ja no està disponible, ni la creació de nous comptes d'usuari. En comptes d'això, heu de descarregar el nou software BOINC, mitjançant el qual podreu inscriure-us a la nova versió de SETI@home (així com a d'altres projectes, com Einstein@home, Predictor@home o ClimatePrediction.net).

El programa SETI@home és un tipus especial de salvapantalles: Tal i com fan altres protectors de pantalla, s'activa en quan deixes el teu ordinador inactiu durant una estona, i es desactiva així que tornes a treballar-hi. Ara bé, el que fa internament és únic: Mentres estiguis fent un cafè, o menjant, o dormint (si deixes l'ordinador engegat), el teu ordinador estarà ajudant en la Recerca d'Intel·ligència Extraterrestre analitzant dades especialment capturades pel radiotelescopi més gran del món.

 
Tornar a la pàgina principal
Copyright © 2005 SETI@home