Anar a la pàgina principal  
Registrar-se a SETI@home-Catalunya
 

Amb objectius purament estadístics i informatius, des d'aquesta web us animem a registrar-vos com a usuaris catalans. Actualment estem treballant en un registre automatitzat que permeti contabilitzar tant grups catalans com usuaris catalans. Esperem poder-vos-ho oferir d'aquí no gaire temps. Mentrestant, us animem a notificar-nos l'existència del vostre usuari o grup català de la següent manera:

Com inscriure-us al registre d'usuaris catalans de SETI@home
(per mantenir-vos al grup d'usuaris que esteu actualment, o bé mantenir-vos fora de tot grup)

Escriviu-nos un correu electrònic (a ) tot indicant:

 • El nom i adreça de correu amb què esteu registrats a SETI@home
 • Inscripció individual o bé de grup. Només el resposable del grup pot sol·licitar-ne l'alta al registre de SETI@home-Catalunya.
 • Indiqueu si voleu aparèixer o no en el registre públic (a la web) d'usuaris/grups catalans, i si és així quines dades voleu que es vegin públicament:
  • Nom
  • Pseudònim
  • Grup
  • Adreça d'e-mail

D'aquesta manera se us inclourà individualment o com a grup (segons el cas) dins el registre d'usuaris catalans (tot i que és preferible incloure grups sencers al registre, no usuaris individuals). Tota informació que envieu serà confidencial (a no ser que indiqueu el contrari), i tant sols s'utilitzarà per a fer el recompte d'estadístiques.


Com apuntar-vos a un grup d'usuaris català
(opció recomanada, més fàcil per vosaltres i sobretot per nosaltres. Amb això ja quedareu inclosos en el recompte estadístic de SETI@home-Catalunya)

Amb aquesta opció no ens heu d'escriure cap correu electrònic. Tant sols heu d'omplir un formulari molt senzill (adreça d'e-mail i contrassenya SETI@home), que serà enviada i gestionada directament a Berkeley sense cap mena de captura de dades per part nostra.

En apuntar-vos a un grup d'usuaris NO perdreu pas en cap moment les vostres estadístiques personals, ni rebreu correus molestos, ni res. Senzillament us unireu a un grup d'usuaris catalans. Això sí, si abans estàveu en un altre grup d'usuaris us en borrareu automàticament, arrossegant les vostres estadístiques personals cap a aquest nou grup.

 1. Feu click aquí per veure el llistat de grups catalans, ordenats de més a menys activitat (nombre de Unitats de Treball processades). Us apareixerà en una finestra nova.
 2. A continuació, trieu el grup que més us agradi i feu click sobre el seu nom. Us apareixerà encara una nova finestra amb les estadístiques oficials del grup, directament de la web de Berkeley.
 3. En aquesta finestra hauríeu de veure, a dalt de tot, un enllaç que diu "Join" ("unir-se-hi", en anglès). Feu-hi click.
 4. Us apareixerà un formulari. Al primer requadre hi heu d'escriure la vostra adreça de correu electrònic (aquella amb què esteu donats d'alta a SETI@home). Al segon requadre hi heu d'escriure la vostra contrassenya SETI@home. Si no la teniu feu click aquí.
 5. Premeu el botó d'acceptar, i ja està!

Nota important: Si us plau, preguem que no malinterpreteu els nostres desitjos de contabilitzar els usuaris catalans. Aquesta web catalana, com tot el projecte SETI@home, vol mantenir allunyada tota política o nacionalismes. SETI@home és un projecte científic, i com a tal desitja dur un control acurat de les activitats dels seus usuaris (especialment tractant-se d'un projecte amb dificultats de finançament). El fet d'agrupar o classificar els usuaris, d'altra banda, introdueix un cert interès "competitiu" que sempre resulta beneficiós per la globalitat del projecte.


Tornar a la pàgina principal

Copyright © 2002 SETI@home