Un poster del SETI gratis quan us uniu a La Societat Planetària!
Mantingueu SETI@home viu: Uniu-vos a La Societat Planetària

Tots vosaltres ja ens esteu ajudant pel simple fet d'executar el programa SETI@home. El temps que ens oferiu voluntàriament és una aportació molt valuosa per nosaltres i ho apreciem enormement.

Però també necessitem diners per mantenir SETI@home funcionant. Executar el major supercomputador del món no és econòmic. Les nostres despeses inclouen el manteniment del gran ample de banda de la xarxa, salaris del personal, i manteniment del material informàtic.

La Societat Planetària [nota del traductor: The Planetary Society] és el nostre patrocinador fundador, i ha reafirmat contínuament el seu suport financer durant els darrers 5 anys. Sense ells SETI@home no existiria.

La Societat Planetària s'ha compromès a donar-nos 250.000 dòlars [n. del t.: uns 258.000 Euros, o uns 43 milions de pessetes], demanant-nos a canvi que almenys 3.750 usuaris de SETI@home s'uneixin a La Societat Planetària. La cuota per pertànyer a la Societat és d'uns 45 dòlars anuals [n. del t.: uns 46 Euros anuals, o unes 7.700 pessetes anuals], o bé d'uns 35 dòlars anuals per estudiants [n. del t.: uns 36 Euros anuals, o unes 6.000 pessetes anuals].

per tant la millor manera d'ajudar econòmicament al projecte SETI@home és unir-se a La Societat Planetària. A vosaltres us costarà apenes uns 45 dòlars, mentres que nosaltres en rebem el doble. A més, rebreu una subscripció a la seva excel·lent revista bimensual, L'Informe Planetari [n. del t.: The Planetary Report, revista en anglès], així com descomptes en telescopis, tiquets de planetaris, i moltes altres coses excitants.

La Societat és una organització sense ànim de lucre amb el desig de promoure la exploració del nostre sistema solar i la recerca de vida extraterrestre. No només han recolzat generosament a SETI@home des del principi, sinó que també recolzen 7 projectes més de SETI! Amb la vostra ajuda ells podran fer encara molt més.

Nosaltres, a SETI@home, us animem a unir-vos a La Societat Planetària. La vostra pertanyença a la Societat ajudarà a mantenir viu SETI@home.

Gràcies.

 

Dr. David P. Anderson
Director
SETI@home

Mantingueu SETI@home viu. Uniu-vos a La Societat Planetària

Nota del traductor: Si us voleu donar d'alta a La Societat Planetària (fent click a l'enllaç ressaltat en el text), us apareixeran unes pàgines en anglès (ja que provenen directament de The Planetary Society). Si no sabeu anglès, seria recomanable que us hi donéssiu d'alta en presència d'algú que us fés de traductor, sinó ens podeu escriure () i us ho traduïrem encantats. Gràcies!

 
Tornar a la pàgina principal
Copyright © 2002 SETI@home